Følg IDT Solutions AS

TAR KOMMANDOEN NÅR KRISEN RAMMER

Nyhet   •   jan 29, 2019 14:42 CET

Når alarmen går hos operatørsentralene i Norge, sørger IDT for at hjelpen straks er på vei.

IDTs såkalte»kommandopulter» finnes hos en lang rekke av landets AMK-sentraler, og er et godt kjent verktøy i offentlige beredskapstjenester.

– Comando-serien fra IDT er skreddersydde, ergonomiske løsninger for kontrollrom, operatørbord og driftssentraler. Vi har de siste årene hatt et nært og svært godt samarbeid med både AMK-sentraler og Politihøgskolen, forklarer markedssjef Morten Iversbakken i IDT Solutions.

Les også: Slik lager vi verdens beste rulleski

I situasjoner hvor sekundene teller er det viktig at medarbeiderne har en arbeidsplass som er ergonomisk tilrettelagt, slik at man er skjerpet og klarer å holde fokus på jobben de skal utføre.

Innovasjonsbedriftens Commando-løsninger er blitt så populære, at IDT nå lanserer en tilpassede - produktserier mot helt nye markeder.

- Vi ser at kommandoløsningen vår begynner å bli etterspurt hos aktører innenfor både offshore og energi. Nå gjør vi også en satsing mot fiskeoppdrettsnæringen og IT-bransjen, røper markedssjef Iversbakken – og fortsetter:

- Nøkkelen til populariteten, er at IDT garanterer enkle, gode løsninger laget av norske produsenter og underleverandører. I tillegg tilbyr vi å sende ut mannskap ut på plass for montering.

Commando-serien fra IDT Solutions er designet slik, at operatøren har lik avstand til alle monitorer og kommunikasjonsutstyr, takket være den spesielt utformede bordplaten. Selve operatørbordene har justerbare skjermer og skjuler alle ledninger på en elegant måte.

- Stabilitet, effektivitet, fleksibelt og ergonomisk er viktige hovedkriterier for å nå målsetttingen om et optimalt operatørbord. Gjennom å tilpasse arbeidsplassen vil man oppleve bedre arbeidskapasitet og en mer effektiv dag på jobb. Vi gir individuelle tilpasninger for å møte kundens behov, forklarer Morten Iversbakken.

Finn ut mer om IDTs Commando-serien ved å trykker her

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.