Gå videre til innhold
KLÆBO LANSERER EGEN RULLESKI

Nyhet -

KLÆBO LANSERER EGEN RULLESKI

OL-vinner Johannes Høsflot Klæbo lanserer egen rulleskikolleksjon sammen med den helnorske innovasjonsbedriften IDT.

- Rulleski er et av de viktigst treningsredskapene vi som langrennsløpere bruker. IDTs ski er allerede best på teknologi, og sammen skal vi utvikle oss videre, sier Johannes Høsflot Klæbo.

Innovasjonsbedriften IDT Solutions er fra før eksklusiv leverandør av rulleski til det norske langrennslandslaget, og Johannes er allerede klar med første rulleskimodell i det som skal bli en egen Klæbo-kolleksjon.

- Ikke overraskende er den første utgaven blitt rosa, smiler Klæbo - som likevel er mer opptatt av kvalitetene inne i rulleskiene enn utseende.

- Vi jobber fortløpende med å utvikle rulleski som oppfører seg så likt som en normal langrennski. Samtidig skal de være trygge å gå på for både barn og voksne. Sikkerhet vil stå alltid i høysete når vi snakker om rulleski, understreker Klæbo.

- IDT er en innovasjonsbedrift, og Johannes har i en alder av 21 år allerede sørget for å videreutvikle langrennssporten. Vi har snakket sammen i lang tid, og er veldig trygge på at vårt felles mål om utvikling vil gi ytterligere fremgang både for Johannes og oss, sier markedssjef i IDT, Morten Iversbakken.

Første modell av Johannes Høsflot Klæbos rulleskikolleksjon er i salg gjennom IDTs webshop fra 22.mai.

Emner


IDT Solutions er en helnorsk, høyteknologisk produksjonsbedrift. Siden starten i 1995, har vi utviklet et unikt innovasjonsmiljø og etablert oss som en kvalitetsleverandør av teknologi og design. Du kan blant annet se våre avtrykk i signalbygg over hele Norge, på oljeplattformene i Nordsjøen og når norske langrenn og skiskytingløpere tar gull i OL. Verden er alltid i utvikling - det er IDT også.

We Are Innovation!

Pressekontakt

Morten Iversbakken

Morten Iversbakken

Pressekontakt Markedssjef Salg og marked 90877752

Relaterte nyheter