Gå videre til innhold
KLAR MED INTERNASJONAL SATSING

Nyhet -

KLAR MED INTERNASJONAL SATSING

Det svenske prestisjeprosjektet Lunds Nya Tingsrätt markerer starten på innovasjonsbedriften IDT Solutions satsing internasjonalt.

IDT Solutions, Norges største produsent av grenstaver og andre elektroprodukter til næringsbygg, setter fotavtrykk i utenfor Norges grenser. Tidligere i vår fullførte selskapet sin første offshore leveranse i Nordsjøen, og nå starter Toten-bedriftens elektroavdeling leveringen av selskapets første svenske prosjekt - Lunds Nya Tingsrätt - i samarbeid med Göteborg-bedriften Assemblin.

Det bekrefter markedssjef Morten Iversbakken i IDT Solutions AS.

Lengre satsing

- Dette er en del av en lengre satsing på å komme oss inn blant installatører i Svergie. Nå har vi landet det første prosjektet, og vi har stor tro på at dette vil åpne for ytterligere samarbeid internasjonalt, sier Iversbakken.

Det er i første omgang snakk om levering av grenstaver til den nye Tingsrätten i Lund.

- Det er snakk om standardprodukter vi har utviklet over tid, som nå er videreført til Sverige. Det er Mats Gulbrandsen har stått i bresjen for vår jobbing på dette prosjektet.

Døråpner

Markedssjef Iversbakken innrømmer at IDT lenge har sondert terrenget i nabolandet med tanke på å kunne utvide markedet. Og suksessen så langt har gitt mersmak. Han har stor tro på at prosjektet med Tingsrätten i Lund vil kunne være en solid døråpner for videre satsing i Sverige.

- Dette har til nå vært helt ukjent mark for oss. Vi kjente ikke konkurransesituasjonen godt på forhånd. Men dette prosjektet har vist at vi i høyeste grad er konkurransedyktige "over kjølen" både kvalitet og pris, kombinert med fleksibilitet i salgsapparat og produksjonstider. 

  • Den nye rettsbygningen blir ca 10 500 kvadratmeter stor, disponert over sju etasjer hvorav ett under bakken. Bygningen sertifiseres i henhold til «Miljöbyggnad nivå Guld».
  • Den nye Tingsrätten kommer til å inneholde rettssaler og kontorlokaler.
  • FOJAB arkitekter har tegnet bygningen.

Klikk her for å se på IDTs grenstaver og andre elektroprodukter

Emner


IDT Solutions er en helnorsk, høyteknologisk produksjonsbedrift. Siden starten i 1995, har vi utviklet et unikt innovasjonsmiljø og etablert oss som en kvalitetsleverandør av teknologi og design. Du kan blant annet se våre avtrykk i signalbygg over hele Norge, på oljeplattformene i Nordsjøen og når norske langrenn og skiskytingløpere tar gull i OL. Verden er alltid i utvikling - det er IDT også.

We Are Innovation!

Pressekontakt

Morten Iversbakken

Morten Iversbakken

Pressekontakt Markedssjef Salg og marked 90877752

Relaterte nyheter