Gå videre til innhold
MARTIN IS COMING - KOMMER DU?

Nyhet -

MARTIN IS COMING - KOMMER DU?

Verdensmestrene gjør opp om rulleskitronen når Team Kaffebryggeriet, lokale idrettslag og IDT arrangerer "TotenRullen".

Lørdag 15.juni blir det rulleskifest på Toten med langrennsstjernene Martin Johnsrud Sundby og Hans Christer Holund i spissen. 

- IDT har til nå reist rundt i hele Norge og levert ski til store arrangementer. Det at vi nå endelig får et renn utenfor døra gjør oss stolte og fornøyde! smiler markedssjef Morten Iversbakken i IDT

Lørdag 15.juni blir det rulleskifest på Toten med langrennsstjernene Martin Johnsrud Sundby og Hans Christer Holund i spissen. 

Meld deg på "TotenRullen" ved å trykke her! (påmeldingsfrist er 12.juni).

- Folkefest

IDT er én av arrangørene, og Iversbakken håper at mange vil ta turen og heie frem deltakerne.

- Vi ønsker å få til en så fin gjennomførelse som mulig, ingen fall og masse folk i løypa som kan gjøre dette til en folkefest for alle som er med, både arrangører, løpere og publikum, sier han. 

HARDE TAK: IDT og resten av arrangørstaben satser på rulleskifest på hjemmebane på Toten.

IDT-ski på beina

Med to av Norges beste skiløpere på startstreken til femmila, blir det garantert god stemning langs løypa. Martin Johnsrud Sundby er en rutinert langrennsløper som tidligere i år tok sin første individuelle gullmedalje på 15 km klassisk under ski-VM i Seefeld. I samme mesterskap ble Hans Christer Holund verdensmester på 50 km fristil.

Som stolt leverandør av rulleski og slipemaskiner til det norske langrennslandslaget, sørger IDT for at verdensmesterne har skikkelig utstyr på plass. 

Under “TotenRullen” 15.juni har du selv mulighet teste ut rulleski-formen med IDT-rulleski på beina. 

Alle løpere på 50 km (menn elite med FIS-poeng) vil få tildelt IDT-rulleski ved start til bruk i løpet. Det blir også sprint (11-16 år) og 20 km (f.o.m 17 år). Konferansier for sprinten er den norske komikeren Paul Håvard Østby som selv er fra Toten-distriktet.

RULLESKIRENN FOR ALLE: Totenrullen har både mosjonistklasse og barneklassen. En glad gjeng fra Gården Bootcamp stiller til start i førstnevnte.

Lokale deltakere på plass

Team Kaffebryggeriet med skiløper Vetle Thyli i front er initiativtaker til rennet. Thyli håper rulleskiløpet vekker interesse for både publikum og skiløpere.

- Jeg håper folk synes dette er spennende og vil møte opp både i målområdet på Raufoss og langs løypa. Vi har mange lokale på et høyt nasjonalt nivå. Jeg håper de har lyst til å gå, sier Thyli som kan avsløre at flere fra hans team skal delta. 

– Både Stian Berg og Magnus Vesterheim stiller til start. Det samme gjør Øyvind Moen Fjeld som var på pallen i Ski Classics i vinter.

Meld deg på "TotenRullen" ved å trykke her! (påmeldingsfrist er 12.juni).

Emner

Tags


IDT Solutions er en helnorsk, høyteknologisk produksjonsbedrift. Siden starten i 1995, har vi utviklet et unikt innovasjonsmiljø og etablert oss som en kvalitetsleverandør av teknologi og design. Du kan blant annet se våre avtrykk i signalbygg over hele Norge, på oljeplattformene i Nordsjøen og når norske langrenn og skiskytingløpere tar gull i OL. Verden er alltid i utvikling - det er IDT også.

We Are Innovation!

Pressekontakt

Morten Iversbakken

Morten Iversbakken

Pressekontakt Markedssjef Salg og marked 90877752

Relatert materiale