Gå videre til innhold
- Selger "bedre helse på jobben" for 30 millioner i året

Nyhet -

- Selger "bedre helse på jobben" for 30 millioner i året

I 20 år har innovasjonsbedriften IDT levert hev-senk-møbler til virksomheter i hele Norge. - Vi selger i praksis bedre helse på jobben for 30 millioner i året, sier forretningsutvikler Dag Arnesen.

- IDT har 25 års-jubileum i år og vi har holdt på med møbler i cirka 20 av disse. I løpet av den tiden har vi etablert oss som en av landets ledende leverandører av hev-senk-møbler, og vi levert titusener av slike løsninger til ulike arbeidsplasser og bedrifter, sier Dag Arnesen, nyansatt Business Development Manager i IDT.

30 millioner i året

I dag produserer og selger selskapet møbler for omlag 30 millioner kroner i året.

- Vi liker å si at vi i praksis selger bedre helse på jobben. For det er jo det hev-senk møbler egentlig er til for. Å kunne variere arbeidsstilling i løpet av en dag, er kjempeviktig for å unngå belastningsskader, mener Arnesen. 

Han understreker viktigheten av at arbeidstakere trenger å bevege seg mer på jobben.

- Helse er et viktig stikkord og vi vet vi trenger å bevege oss mer. Vi vet også at en hev-og-senk-pult gir helsefordeler og bedre arbeidsytelse, som igjen kan gi forbedringer i jobbpresentasjon og redusere sykefravær, forklarer han.

Paradokset er at mange som kjøper hev-senk møbler, likevel ikke bruker selve funksjonen!

- “Alle” skal ha hev-senk-pulter, men altfor få varierer arbeidsstillingen med å stå mer oppreist. Denne holdningen ønsker vi i IDT å gjøre noe med. Tiden er inne for å gjøre noen endringer og vi kommer til å fokusere enda mer på nettopp helseeffektene man får av å stå å jobbe, poengterer Arnesen.

Commando-favoritt

Et annet populært produkt i møbelsortimentet til IDT er operatørbordene i bedriftens Commando-serie.

Komandopultene finnes blant annet hos en lang rekke av landets AMK-sentraler, og er et godt kjent verktøy i offentlige beredskapstjenester. Når alarmen går hos operatørsentralene i Norge, sørger IDT for at hjelpen straks er på vei.

- Vi har de siste årene hatt et nært og svært godt samarbeid med både AMK-sentraler og Politihøgskolen, forteller markedssjef Morten Iversbakken.

- Vi tilpasse-  og monterer Commandoløsninger etter kundens spesifikasjoner og behov. Dette er et produkt vi kommer til å rendyrke enda mer i tiden fremover. Vi vil forholde oss til fire standardversjoner i tillegg til en femte versjon med en mer fleksibel løsning, forklarer forretningsutvikler Dag Arnesen.

IDTs operatørbord skjuler alle ledninger på en elegant måte, takket være integrerte el-paneler, kabelkanaler og doble frontskjørt.

- Mye av elektronikken er innebygd og en annen fordel med IDTs Commando-løsninger er at vi har en in-house elektroavdeling som lager komponentene selv, sier Dag Arnesen.

Emner

Tags


IDT Solutions er en helnorsk, høyteknologisk produksjonsbedrift. Siden starten i 1995, har vi utviklet et unikt innovasjonsmiljø og etablert oss som en kvalitetsleverandør av teknologi og design. Du kan blant annet se våre avtrykk i signalbygg over hele Norge, på oljeplattformene i Nordsjøen og når norske langrenn og skiskytingløpere tar gull i OL. Verden er alltid i utvikling - det er IDT også.

We Are Innovation!

Pressekontakt

Morten Iversbakken

Morten Iversbakken

Pressekontakt Markedssjef Salg og marked 90877752

Relaterte nyheter