Gå videre til innhold
TREFFER BLINK MED ROGALAND-SATSING

Nyhet -

TREFFER BLINK MED ROGALAND-SATSING

- Med kunder som Aker Solutions, Subsea og Equinor, er det viktig for hele IDT å være synlige og engasjerte i Rogaland-regionen. Derfor forlenger vi nå samarbeidet med Blinkfestivalen, sier markedssjef Morten Iversbakken.

Blinkfestivalen er Norges mest populære sommerskifestival, og har blitt arrangert i Sandnes siden 2006. Hvert år er det konkurranser i langrenn og skiskyting, der verdenseliten i begge grener deltar.

IDT Solutions de siste to årene vært eneleverandør av alle rulleski til arrangementet. Nå har Toten-bedriften signert ny samarbeidskontrakt med skifestivalen, noe hele virksomheten er svært stolte og glade over.

Markedssjef Morten Iversbakken i IDT understreker at engasjementet i Blink er en strategisk satsing for å skape engasjement og synlighet rundt bedriften i Rogaland-regionen.

- Den nye avtalen med Blinkfestivalen vil være svært viktig for hele IDT Solutions og bedriftens videre utvikling i Rogaland. Våre avdelinger innenfor elektro og møbel har i en årrekke levert produkter til flere store, og mindre, prosjekter i regionen, og det at vi fortsetter å satse på Blink er et signal om hvor viktig markedet i Rogaland er for IDT.

PRESTISJEBYGG: Gullfaks-bygget - også kjent som JF27 - på Hinna Park i Stavanger er et av prosjektene i Rogaland IDT Solutions har vært involvert i.

IDT Solutions kjernevirksomhet omfatter avanserte produkter innenfor områdene elektro, møbel, sport og aluminiumsbearbeiding. I Rogaland har innovasjonsbedriften leveranser til selskaper som Aker Solutions, Subsea, Maersk, Equinor, samt Johan Sverdrup-feltet i Nordsjøen.

- Rogaland vokser for hver dag og dette er en utvikling IDT tar en stor del i, uavhengig om det er store næringsbygg, oljeplattformer eller rulleski! understreker markedssjef Iversbakken.

- Svært fornøyde

Arne Idland, sjef for Blinkfestivalen, legger ikke skjul på at de setter stor pris på med avtalen de har med IDT Solutions.

- På Blinkfestivalen ønsker vi å ha toppkvalitet og IDT ligger i front på utstyr og rulleski. For oss har det stor betydning at man kan samarbeide med et merke som store deler av verdenseliten i skiskyting og langrenn benytter, sier Blink-sjefen.

- Det er viktig å ha en partner som er ambisiøs og vi er svært fornøyde med samarbeidet. IDT har blitt en ledende aktør på kvalitet og volum, legger han til.

FORTSETTER SAMARBEIDET: Markedssjef i IDT Morten Iversbakken (t.v.) og Blink-sjef Arne Idland er godt fornøyde med å ha hverandre på lag i årene som kommer.

Viser kvalitet

Landslagskoordinator Ulf Morten Aune i Norges Skiforbund, sier Blinkfestivalen er et svært verdifullt arrangement for ski-Norge da dette er en plass hvor verdenseliten møter fremtidens skiløpere.

I tillegg understreker han at skifestivalen er viktig fordi den arrangeres i et område av Norge som ikke er kjent for mange som driver med langrenn og skiskyting. 

- At IDT Solutions nå har signert en ny avtale med festivalen er et tegn på høy kvalitet for begge parter. Vi har jo selv et utstrakt samarbeid med IDT på veldig mange områder som vi er meget fornøyde med. Det er et kvalitetsstempel for Blink å ha med IDT på laget, og det er et kvalitetsstempel for IDT å ha et samarbeid med Blink, mener Ulf Morten Aune.

Emner


IDT Solutions er en helnorsk, høyteknologisk produksjonsbedrift. Siden starten i 1995, har vi utviklet et unikt innovasjonsmiljø og etablert oss som en kvalitetsleverandør av teknologi og design. Du kan blant annet se våre avtrykk i signalbygg over hele Norge, på oljeplattformene i Nordsjøen og når norske langrenn og skiskytingløpere tar gull i OL. Verden er alltid i utvikling - det er IDT også.

We Are Innovation!

Pressekontakt

Morten Iversbakken

Morten Iversbakken

Pressekontakt Markedssjef Salg og marked 90877752