Gå videre til innhold
Vil DU bli ambassadør for IDT?

Nyhet -

Vil DU bli ambassadør for IDT?

Nå har du sjansen til å være med på samme lag som de norske skistjernene!

IDT Sports søker etter flere spreke ambassadører som elsker å gå på rulleski, er aktive på sosiale medier og kan være med oss å utvikle våre unike sportsprodukter videre.

Send oss en mail på ambassador@idt.no der du forteller litt om deg selv og hvorfor akkurat du passer perfekt som IDT-ambassadør. 

Kanskje er det DU som får fri tilgang til verdens beste rulleski og vårt unike innovasjonsmiljø? Vi gleder oss til høre fra deg!

Søknadsfrist: 1.desember 2019. 

I flere år har IDT Sports vært eksklusiv leverandør av rulleski til det norske langrennslandslaget og skiskytterlandslaget. Resultatet har blitt markedsledende rulleski, som i dag er å finne på beina til store deler av verdenseliten.

Emner

Tags


IDT Solutions er en helnorsk, høyteknologisk produksjonsbedrift. Siden starten i 1995, har vi utviklet et unikt innovasjonsmiljø og etablert oss som en kvalitetsleverandør av teknologi og design. Du kan blant annet se våre avtrykk i signalbygg over hele Norge, på oljeplattformene i Nordsjøen og når norske langrenn og skiskytingløpere tar gull i OL. Verden er alltid i utvikling - det er IDT også.

We Are Innovation!

Pressekontakt

Morten Iversbakken

Morten Iversbakken

Pressekontakt Markedssjef Salg og marked 90877752