Gå videre til innhold
IDT-rulleski: Gratis service og bytte av kulelager

Pressemelding -

IDT-rulleski: Gratis service og bytte av kulelager

IDTs ønsker at alle som har kjøpt selskapets klassiske rulleskimodeller fra 2018 og begynnelsen av 2019, tar kontakt for gratis service og bytte av kulelager.

Bakgrunnen er at IDT er gjort kjent med at enkelte utøvere har opplevd låsing av hjul på IDTs klassiske rulleski produsert i denne perioden.

- Vi har hatt et dokumentert problem knyttet til kulelagrene på eldre utgaver av klassiskskiene våre, og er opptatt av at disse blir utbedret slik at ingen opplever uhell. Sikkerheten til løperne er det absolutt viktigste for oss, sier Morten Iversbakken, markedssjef i IDT.

IDT har ved to anledninger tidligere (begge i 2019) tilbudt gratis service knyttet til det samme problemet, men ser at det fortsatt finnes noen få par i omløp som trenger å få sine kulelager byttet.

- Vi har utbedret nesten alle solgte par fra den aktuelle perioden, men har oppdaget at det fortsatt kan være noe få rulleski der ute som kan omfattes av problemet. Alle som går på IDT skal være trygge på at utstyret fungerer trygt og godt. Derfor vil vi at alle som har IDT Classic ski fra 2018 og første del av 2019 sjekker skiene nøye, og leverer dem til oss for gratis service og bytte av kulelager hvis det er mistanke om defekt, sier Iversbakken.

De som allerede har fått skiene sjekket av IDT trenger ikke gjøre dette på nytt.

- Samtidig er det veldig viktig for oss å understreke at rulleski - i likhet med for eksempel en sykkel eller vanlige ski - trenger fortløpende vedlikehold og ettersyn. Sjekk av utstyret før bruk, vask etter bruk og smøring av bevegelige deler er obligatorisk, påpeker markedssjef Iversbakken.

LES MER: Slik vedlikeholder du rulleskiene dine

Mot slutten av fjoråret byttet IDT leverandør av kulelager i sine rulleski til svenske SKF. Det er ikke rapportert om problemer med ski og hjul som er produsert etter leverandørbyttet. Tidligere fikk IDT levert kulelager fra fire-fem ulike leverandører.

Har du mistanke om at dine IDT Classics fra 2018/ begynnelsen av 2019  kan være utsatt for "låsing"? 

  • Alternativ 1: Send en mail til reklamasjon@idt.no med navn, adresse og når/hvor du har kjøpt dine rulleski. IDT sender deg da automatisk en ferdigutfylt returlapp som du skal bruke ved innsendelse av skiene  (IDT betaler alle fraktkostnader).
  • Alternativ 2: Ta med dine IDT-ski til sportsbutikken der du har kjøpt de, og butikken sender paret videre til IDT for service.

NB: Service og bytte av kulelager utføres kostnadsfritt av IDT.

Emner

Tags


IDT Solutions er en helnorsk, høyteknologisk produksjonsbedrift. Siden starten i 1995, har vi utviklet et unikt innovasjonsmiljø og etablert oss som en kvalitetsleverandør av teknologi og design. Du kan blant annet se våre avtrykk i signalbygg over hele Norge, på oljeplattformene i Nordsjøen og når norske langrenn og skiskytingløpere tar gull i OL. Verden er alltid i utvikling - det er IDT også.

We Are Innovation!

Pressekontakt

Morten Iversbakken

Morten Iversbakken

Pressekontakt Markedssjef Salg og marked 90877752